dijous, 18 de juny del 2015

ELS OFICIS

Els cavalls de P4 hem treballat molt intensament el tema dels oficis. Hem après moltes coses interessants i ens ha agradat moltíssim la participació i col·laboració dels pares!! N'hi ha de tots colors: perruquera, economista, mestre, arquitecte, advocada, modista, etç...i fins i tot un científic!! Finalment vam votar quin ofici volíem aprendre i saber més coses d'ell i van sortir elegits els oficis de Bibliotecària i mestre informàtic!!
Així que dilluns 8 de juny va venir l'Eulàlia, la mare de l'Alba, que treballa a la biblioteca Tecla Sala i ens va ensenyar més coses de la seva feina, i ens va explicar contes i vam passar una tarda molt divertida!!!
Moltes gràcies Eulàlia!!!
I per acabar d'arrodonir la setmana el dijous 11 de juny van venir els pares del Guifré, la Gemma i l'Ermengol, amb una brillant idea que no explicaré aquí....haureu de visitar la següent entrada del bloc!!
Moltes gràcies família!!!

Els cavalls de P4 hem treballat, après i gaudit molt amb el tema dels oficis!! esperem que vosaltres també ho feu veient aquesta breu selecció de fotos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada